• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Kun jij een beetje schrijven en houd je van Dushi Korsou? Doe dan mee aan de poëziewedstrijd ‘Liefde voor je eiland’, georganiseerd door Fundashon Artescrita. De stichting wil hiermee de aandacht vestigen op de Staatkundige veranderingen. Misschien wel zo handig als je daar ook iets van afweet.

Fundashon Artescrita bestaat sinds kort en zet zich in voor aankomende en potentiële schrijvers en dichters. Zo probeert de stichting werken gepubliceerd te krijgen en organiseert zij literaire bijeenkomsten voor iedereen die daar interesse in heeft.

Deelnemers
Iedereen die geïnteresseerd is in de poëziewedstrijd en genoeg inspiratie heeft, kan zijn of haar gedicht tot 2 oktober inzenden of inleveren bij de Openbare Bibliotheek. Er zijn twee categorieën: jongeren tussen de 15 en 21 jaar en volwassenen van 21 jaar en ouder. Deelnemers moeten wel woonachtig op het eiland zijn.

Spelregels
Het gedicht moet origineel zijn en mag zowel in het Papiaments, Engels als Nederlands geschreven worden. Let er verder op dat je het gedicht voorziet van je persoonlijke gegevens. Wel zo leuk als je bereikt kunt worden, mocht je één van de winnaars zijn. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een culturele avond op 30 oktober in het Cultureel Centrum Curaçao.

1 reactie op “‘Liefde voor je eiland’”

  1. Erg leuk… Misschien leuk als jullie van dit evenement een filmpje plaatsen.