• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het is alweer de vierde keer dat de Curaçao Model Search wordt georganiseerd. Deelnemers krijgen tijdens dit evenement de kans om met diverse internationale modellenbureaus in contact te komen. De meiden zijn dolenthousiast want niemand minder dan Khloé Kardashian zal hen jureren.

De Curaçao Model Search 2010 is 30 oktober pas, maar gisteren al werden de vijftien meiden die meedoen aan de pers voorgesteld door organisatrice Emilka Eustachia. Zij is tevens directeur van de modellenbureaus Emilka Models en A2Z Model Management.

Modellen met ambities
Tijdens dit evenement kunnen zowel meisjes als jongens die een modellencarrière ambiëren informatie krijgen over het modellenwerk en het daarbij behorende leven. Daarnaast kunnen ze via deze weg in contact komen met nationale en internationale modellenagency’s en productiemaatschappijen. “Het is een soort brug tussen de modellenbureaus en modellen. Beide kanten profiteren van het aanbod die dag. De modellenbureaus krijgen te zien wat Curaçao te bieden heeft qua modellen”, legt Eustachia uit.

Celeb als jurylid
Tussen de deelnemers zal er hevig gestreden worden. Van de vijftien meiden worden er uiteindelijk drie gekozen met de meeste potentie. Één van hen krijgt direct een contract, maar ook alle anderen krijgen een kans. Khloé Kardashian van de populaire Kardashian sisters is één van de juryleden tijdens de Curaçao Model Search. Ook E!Entertainment Television, waar de reallife soap Keeping Up With The Kardashians op wordt uitgezonden, zal aanwezig zijn om een reportage te maken van het hele gebeuren. Op die manier wordt Curaçao internationaal positief onder de aandacht gebracht. En dat kan natuurlijk nooit kwaad!

Internationaal
“Volgend jaar juni willen wij de eerste Curaçao Fashion Week organiseren en dit is een goede manier om ons als nieuw modeplatform te presenteren”, vertelt de enthousiaste Eustachia. De Curaçao Model Search vindt plaats in het Atrium van het Renaissance Hotel. Toegangskaartjes kosten 50 gulden of 150 gulden voor VIP.

2 reacties op “Model Search met Kardashian in jury”

  1. Waar kun je kaartjes kopen?

  2. Wat houd de v.i.p in ?