• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Tijdens de verkiezingen in januari was de Pontjesbrug in Punda bezaaid met schoenen. De schoenen stonden symbool voor alle verschillende culturen die op ons eiland ‘aangespoeld’ zijn de laatste paar honderd jaar. Deze schoenen worden op 10-10-10 voor het Binnenhof in Den Haag neergelegd.

Tijdens het verblijf van kunstenares Frouwkje Smit op Curaçao begon zij met het verzamelen van aangespoelde of verdwaalde schoenen. Hieruit ontstond het idée voor het project Walking 2gether into the Future. Op 22 januari dit jaar werden de schoenen aan elkaar gebonden en uitgestald op de Pontjesbrug. Op 10 oktober zal dit weer in Den Haag gebeuren in verband met de ontmanteling van de Nederlandse Antillen.

Meedoen
‘Walking 2gether , into the future Den Haag’ maakt deel uit van het filmfestival Shoot –me. De schoenen worden tussen 12.00 uur en 15.30 uur neergelend langs het Binnenhof. Van 16.00 tot 18.00 uur presenteert het Shoot-me filmfestival een speciaal Antillen programma door Comedian Jandino Asporaat.  Ben je toevallig in Nederland en wil je meehelpen met Walking 2gether? Neem dan contact op met Frouwkje via info@frouwkjesmit.nl of +31641860997.2 reacties op “Walking 2gether in Den Haag”

 1. hey, frouwkje!! wat gaaf!
  ik ben vanaf oktober in rijswijk, dus ben erbij! 🙂
  weet niet of je dit leest, ik bel je wel als ik in NL ben..

 2. Leuk Frouwkje! Echt goed gedaan.
  Ik vond het erg leuk om mee te doen aan jouw project op de pondjesbrug. Een mooi idee en leuk om met mensen over te praten.
  Veel plezier hiermee in Den Haag!