• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Alison HindsCURAÇAO – Alison Hinds is zeer vereerd dat zij zaterdagavond mag optreden bij de Heineken Regatta. Haar optreden van vorig jaar was groots en een waar succes. Toen het publiek de artiest van vanavond mocht kiezen, was de keuze snel gemaakt. Een ruime meerderheid van de stemmen ging naar Hinds.

Alison Hinds wordt ook wel de ‘Queen of Soca’ genoemd. “Ik heb mijzelf deze naam niet gegeven. Dat heeft het publiek gedaan”, bevestigt ze tijdens de persconferentie zaterdagmiddag. Ze is er ontzettend trots op dat zij zo’n succesvolle artieste is in dit genre en nu door velen wordt gevolgd. Haar missie is om Soca over de hele wereld bekendheid te geven.

Onvergetelijke avond

Hinds die werd geboren in Engeland en al jaren woonachtig is op Barbados, voelt zich heel erg thuis op Curaçao. “Het publiek heeft mij in hun hart gesloten, een warmer welkom kon ik niet wensen”, aldus Hinds. “Ik, de band maar zeker ook het publiek, zullen deze avond tot een onvergetelijke avond maken. Neem al je vlaggetjes, witte handdoeken en alles wat je kunt verzinnen mee ”, vertelt ze enthousiast. Dus kom naar de Kleine Werf en gooi je heupen los en je handen in de lucht.

Alison Hinds persconferentie
Alison Hinds tijdens de persconferentie bij de Heineken Regatta.

Alison Hinds signeertAlison Hinds signeert posters voor kinderen na de persconferentie.

www.versgeperst.com