• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Puerto RicoCURAÇAO – De 26-jarige barman Anthony Santos weet hoe je goede cocktails moet shaken. Daarom is hij gekozen om ons eiland te vertegenwoordigen bij een cocktailwedtrijd in Puerto Rico. Santos zal met zijn drie favoriete cocktails de strijd aangaan met andere Caribische bartenders.

Santos begon pas twee jaar geleden als ober bij het Breezes Resort Curaçao en is in die korte periode uitgegroeid tot één van de beste bartenders van het eiland. Na een maandenlange intensieve training en vier succesvolle Cook Outs is hij klaargestoomd voor de Taste of the Caribbean wedstrijd.

Back to basics
De nieuwe trend op cocktailgebied en het thema van de wedstrijd is Back to basics. Er mag geen blender meer worden gebruikt, het moet allemaal minder zoet en meer spicy. Ook mogen er niet teveel ingrediënten in de cocktails zitten, kortom terug naar eenvoud.

Probeer het zelf
Tijdens de Taste of the Caribbean zal hij drie frisse cocktails in elkaar flansen; Spicy Sun Goes Down, Green Curaçao Salsa en Green Duo Passion. Probeer ze zelf ook eens te maken met de volgende ingrediënten.
Spicy Sun Goes Down:
Rum, Safari likeur, verse sinaasappelsap, meloen, hete peper en verse cilantro.
Green Curaçao Salsa:
Vodka, Green Curaçao likeur, verse mangosap, verse sinaasappelsap en basilicum.
Green Duo Passion: Avocado, komkommer, amandel siroop, verse limoensap, verse sinaasappelsap en zout.

1 reactie op “Curaçaose bartender naar Puerto Rico”

  1. green duo passion lijkt me wel wat