• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor de vijfde keer in twee jaar tijd vindt er een reünie plaats voor leerlingen die in de jaren ’70 en ’80 naar het PSC gingen. Meer dan 300 oud-leerlingen van het Peter Stuyvesant College (PSC) hebben zich aangemeld voor de fundraising reünie. De reünie wordt dit keer extra groot aangepakt en duurt vier dagen.

Dit keer staat de reünie in het teken van fundraising, zodat het schoolgebouw gerenoveerd kan worden. Speciaal hiervoor is de website www.pscreunion.com opgericht, waar je onder andere alle informatie kunt vinden en kaarten kunt reserveren.

Het programma
De vierdaagse reünie gaat donderdag om 19:00 uur van start met een happy hour in Pampus. Tijdens dit happy hour kun je je inschrijven voor verschillende evenementen die verdeeld zijn over het weekend terwijl je herinneringen ophaalt bij swingende hits uit de jaren ’70 en ’80. Vrijdag geniet je van een drankje bij de Back to School Cocktailparty op het schoolplein, voor zaterdag staat er een Discoconut Flashback Custume Fundraising Party bij Brakkeput Mei Mei op de planning en zondag sluit je dit denderende weekend af op Cas Abao.

Goed doel
Al het geld dat tijdens dit drukke weekend wordt binnengehaald, komt ten goede van de studieomgeving van de huidige leerlingen. Waaronder dus de renovatie van het schoolgebouw en nieuw studiemateriaal. Zo heb je zelf niet alleen een leuk weekend, maar draag je ook je steentje bij voor de toekomst van het PSC.


 

www.versgeperst.com