• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Harold MartinaUitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen…Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 50-jarige Harold Martina. Hij werkt bij de snèk ‘Lajesma café’.

“Op dit moment ben ik even aan het pauzeren, straks ga ik weer aan de slag. Ik werk met veel plezier bij de snèk. Vandaag moet ik tot vier uur werken. Daarna ga ik even uitrusten. Ik eet thuis een warme maaltijd met mijn familie. ’s Avonds borrelen mijn vrouw en ik gezellig met vrienden. Mijn vrienden en ik leggen dan allemaal een bepaald bedrag in om drank en hapjes te halen. We gaan dan met zijn allen bij iemand thuiszitten en kletsen.”

Om de beurt
“De volgende dag slaap ik lekker uit. Ik doe dan rond een uur of tien de wekelijkse boodschappen. De ene week doet mijn vrouw het en de andere week ik. Deze keer is het mijn beurt. Ik ga ook lekker uitrusten. Misschien dat ik ’s middags nog wat werk in de tuin en ga ik de auto wassen. Zaterdagavond gaan mijn vrouw en ik altijd naar de bioscoop. Ik weet nog niet naar welke film we gaan, dat moeten we nog even overleggen. We moeten natuurlijk wel allebei de film leuk vinden.”

Voorbereiding
“Zondags ga ik lekker zwemmen. De ene keer ga ik naar Banda Abou en de andere keer naar Banda Ariba. We verdelen het een beetje. Ik zie nog wel waar we deze week heengaan.  Na het strand gaan we naar de kerk toe. Later op de avond ga ik mezelf weer voorbereiden op maandag, dat moet ook gebeuren hé.”

1 reactie op “Wat doe jij dit weekend?”

  1. Ik kan niet wachten tot dat ik stage mag lopen in curacao!!!

    mooie site.