• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zanzibar, Tinto, het nieuwe restaurant Zest en het Bonairiaanse restaurant It Rains Fishes zullen onder ‘Culinair Beach Restaurant’ komen te vallen. Vaste gasten hoeven niet te vrezen voor immense veranderingen, veel zullen zij er niet van merken.

Onder het mom van een sterkere marketingstrategie is besloten om de eerdergenoemde beach restaurants onder één corporate bedrijf te stoppen. “Het is de bedoeling dat het vanaf eind november officieel wordt, maar we hebben wel al een overkoepelende website gebouwd”, meldt marketing en sales manager van Culinair Beach Restaurant Daniel Staal.

De reden
“Je kunt natuurlijk elk restaurant apart promoten en dat zal ook wel blijven gebeuren, maar doe je dit vanuit één moederbedrijf dan druk je er toch een soort stempel op. Je promoot dan meteen elk bedrijf, waardoor alle vier de restaurants aandacht krijgen. Het publiek zal er verder vrij weinig van merken en de restaurants behouden ieder hun eigen naam.”

Magazine
“Ter introductie van Culinair Beach Restaurant komt er een twintig pagina’s tellend magazine uit omstreeks dezelfde tijd als dat het hele gebeuren officieel van start gaat. In dit blad vind je informatie over de verschillende restaurants, een agenda met welke specials er zijn en wat voor activiteiten er plaatsvinden. Uiteindelijk zal het magazine een keer per half jaar uitkomen, zowel hier op Curaçao op als op Bonaire,” besluit Staal.

1 reactie op “Culinair Beach Restaurant neemt het over”

  1. Na het diner @ restaurant Zest Curacao met 8 personen willen we betalen met Amex. Sorry, geen Amex. Manager erbij, uitgelegd dat het niet handig is voor een restaurant van deze statuur, prijzen en internationale klanten om geen oplossing te bieden voor Amex betalingen, zoals 5% op de toch al gepeperde rekening. ‘Ik stop deze discussie’ zegt de manager en loopt weg… Een absolute bad customer experience en misplaatste arrogantie van het management…… Bah, hier gaan we niet meer naartoe !