• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Blues Bar van het Avila Hotel die vorige week donderdag in brand stond, is weer open. Sterker nog, de bar was de dag erna alweer toegankelijk voor gasten. Ondanks dat de keuken nog niet helemaal in z’n oude staat is, weet de kok zich prima te redden.

In plaats van het standaard menu, wordt er nog steeds met een aangepast menu gewerkt. Zo werd de vrijdagavond gebombardeerd tot ‘Burger night’, terwijl deze normaal op dinsdag valt. Zaterdag was er een visavond, en werd er bovendien  alweer live muziek gespeeld. Op zondag kon je bij de Blues Bar terecht voor wokgerechten. “Die wokavond was een groot succes. We zaten helemaal vol, dus we denken er over om die er misschien in te houden”, meldt Farley Hollander, sales en marketing manager.

Gebreken
De reden dat er nog steeds met een aangepast menu wordt gewerkt, is omdat de leveranciers de nieuwe bestellingen nog niet bezorgd hebben. Daarnaast lijdt de keuken onder het gemis van de grote koelkast. “Bepaalde delen van de koelkast zijn doorgebrand en we wachten nog steeds op nieuwe onderdelen. We hopen, en gaan ervan uit, dat die onderdelen deze week binnenkomen.”

De bar kan niet dicht
“Het komt allemaal erg slecht uit, zeker nu het zo druk is op het eiland vanwege het Curaçao North Sea Jazz festival. Het hotel zit helemaal volgeboekt, zelfs Candy Dulfer heeft gister bij ons ingecheckt. Aangezien wij een jazzbar hebben, kunnen we het niet maken om die juist nu dicht te gooien. Gelukkig vallen de thema avonden tot nu toe in de smaak bij het publiek”, aldus Hollander.

www.versgeperst.com