• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO -Voor elke DJ die opstapt, komt er natuurlijk een nieuwe in de plaats. De programma’s The Wake Up Club  en de Bright Top 40 van Dolfijn FM zullen vanaf nu worden overgenomen door DJ Seran van Wijk (30). Versgeperst.com sprak hem voor een snelle introductie.

DJ Seran, die in Nederland ook wel bekend staat als ‘The Rough and Though Rider’, staat te popelen om Rudy Evers te vervangen. Dat hij daarvoor doordeweeks om 05:00 uur ’s ochtends z’n bed uit moet, neemt hij voor lief. En ook zijn zaterdag brengt hij graag door in de studio van Dolfijn FM met uitzicht op Mambo Beach.

Where it all began
Al op jonge leeftijd begaf Van Wijk zich in de muziekwereld en timmerde hij hard aan de weg om zijn naam te vestigen in het wereldje. Hij werkt al jaren als DJ en producer bij Z FM, de regionale radiozender van Zoetermeer. Daarnaast is hij zo nu en dan te bewonderen als host bij de Nederlandse muziekzender TMF. En alsof dat nog niet genoeg is, draait hij ook nog in verschillende clubs en op grote feesten. “Ik kan gewoon niet stil zitten. Ik kan wel genieten van een moment, maar ik moet wat doen anders word ik gek!”

Op naar Curaçao
De liefde voor ‘Dushi Korsou’ ontstond een aantal jaar geleden toen hij hier op vakantie was met zijn vriendin. Daarna zijn ze, ondertussen met hun dochtertje, nog een paar keer teruggekomen en begon hij te kijken naar mogelijkheden om hier te werken. “Mijn vriendin spreekt wel een beetje Spaans, maar er blijft een soort taalbarrière. Die heb je hier niet, dus ook dat speelde een rol in onze keuze om hier naartoe te komen. Mijn dochter is nu twee jaar en het is voor haar makkelijker om zich aan te passen dan wanneer ze al vijf is, naar school gaat en vriendjes heeft. Hier kan ze Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans leren en wij ook natuurlijk.”

Een blijvertje
Plannen om uiteindelijk weer terug naar Nederland te gaan, zijn er voorlopig niet. “Als je er toch bent, kun je net zo goed meteen alles aanpakken. Mijn vriendin gaat uiteindelijk ook op zoek naar werk, maar blijft in het begin thuis met onze dochter, zodat zij ook aan alles kan wennen. We zien wel hoe het loopt en we gaan van het beste uit.” Vanaf nu kunnen we dus dagelijks wakker worden met DJ Seran en zijn we in ieder geval de aankomende twee jaar nog niet van hem af.


Foto: www.djseran.com

 

www.versgeperst.com