• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Wakker worden geschud door Rudy Evers kan nog maar een paar dagen. De DJ is dinsdag voor het laatst te horen. Eerder was op Versgeperst.com al te lezen dat de ochtend DJ van Dolfijn FM terug gaat naar Nederland om diverse redenen, waaronder de geboorte van zijn dochtertje Faye.

“Ik heb nog steeds geen nieuwe baan gevonden in Nederland. Het is vrij moeilijk solliciteren vanaf hier, ze willen je toch graag persoonlijk ontmoeten”, vertelt de DJ. Het liefst zoekt Evers weer iets op het gebied van radio. Daarnaast wilt hij meer met zijn stem doen zoals het inspreken van commercials en dergelijke.

Nog een maandje
Voorlopig heeft de DJ nog even de tijd. Pas 1 oktober stappen hij en zijn gezin het vliegtuig in, terug naar het kikkerlandje waar hij vandaan komt. “Na mijn laatste dag gaan we vanuit hier naar Miami om vakantie te vieren. Daarna komen we hier weer terug zodat we rustig afscheid kunnen nemen van al onze vrienden. Ook wil ik nog een paar keer duiken op Curaçao.” Wat hij het meest zal missen? Natuurlijk het prachtige weer, de vrolijkheid bij Dolfijn FM en zijn dagelijkse ochtendwandelingetje over het strand.

Seran van Wijk
Dolfijn FM maakt op de radio geen grote poespas van Evers’ vertrek. “Dinsdag presenteert hij voor de laatste keer ‘The Wake up Club’ en daarna neemt Seran van Wijk het over. Die is deze week al gearriveerd uit Nederland,” aldus Egon Sybrandy.

2 reacties op “Afscheid van Rudy”

 1. “daarna neemt Seran van Wijk het over. Die is deze week al gearriveerd uit Nederland”
  Kijk… en de gehele Mambo Beach/Wet’nwild-gemeente vraagt zich af waarom Baselmans elders op deze zelfde VersGeperst-site waarschuwt voor een zich afzonderende, ons-met-ons, keep-the-natives-out-attitude van Hollanders (dat zijn “die andere Nederlanders”).
  Op het hele eiland was geen Ensley, Waldemar, Maritza, Jenny of zo te vinden die achter een microfoon kan kruipen om plaatjes aan mekaar te praten.
  Anto bo ta puntra bo mes………

 2. Eindelijk!