• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 22-jarige Irene Hermans. Zij loopt stage bij Telma & Louise – Wild Cooking.

“Volgende week zaterdag ga ik alweer terug naar Nederland. Daarom is het wel fijn dat ik dit weekend lekker vrij ben. Mijn weekend begint vanavond waarschijnlijk bij de discoshow van Cabana met Juni Juilliet, waar ik met mijn vrienden het weekend open. Na een paar drankjes en dansjes zal ik mijn weg naar Bermuda vervolgen. De afgelopen tijd hebben veel vrienden en andere bekenden van mij het eiland verlaten en hebben daarbij veel muntjes voor de ‘Caribbean discotheque’ achtergelaten. Hopi dushi!”

Souvenirs
“Zaterdagmiddag moet ik nog even de creatieveling uithangen om voor iedereen een leuk souvenirtje te kopen. Zowel voor een aantal mensen op het eiland als voor vrienden en familie in Nederland wil ik een kleinigheidje kopen. ’s Avonds ga ik gezellig ergens een drankje doen, misschien een lekker cocktailtje bij Cabana of een biertje bij Mambo.”

‘Strandafscheid’
“Zondagmiddag ga ik afscheid nemen van de mooie stranden van Curaçao. Met huisgenoten en vrienden ga ik voor de laatste keer genieten van de helder blauwe zee en de parelwitte stranden. ’s Avonds ga ik samen met een vriend naar de bioscoop om daar te genieten van Zac Efron’s nieuwste film: Charlie st. Cloud.”

1 reactie op “Wat doe jij dit weekend?”

  1. Hopi leuk Sander én Irene!
    Geniet van je laatste weekend!
    x!