• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Cantina Poco Loco: Hot or Not?CURAÇAO – There’s a new Mexican in town! En wel een restaurant niet te verstaan. Aan de Hanchi Snoa kunnen Curaçaoënaren vanaf vandaag bij Cantina Poco Loco hun kelen op de proef stellen. Nieuwsgierig naar de fajitas, taco’s en nacho’s in dit kleurrijke restaurant?

Aan felle kleuren en gebloemde tafelkleedjes heeft Cantina Poco Loco geen gebrek. Want dat is toch wel het eerste wat je opvalt als je dit nieuwe eetcafé binnenloopt. Ondanks de mogelijkheid om binnen te zitten in de airco, kozen wij voor een plekje buiten. Mensen kijken blijft leuk. Met een drankje voor onze neus zijn we klaar voor de test!

Service
Vrolijke meiden zorgden ervoor dat iedereen snel een hapje en een drankje voor hun neus hadden staan. Wel drankjes met lange rietjes overigens. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vriendelijk werd iedereen geholpen. We besloten te kiezen voor een cactussoepje en als hoofdgerecht een bordje nacho’s met kaas en gehakt uit de oven.

Eten
Twee kleine teleurstellingen volgden. Helaas was er geen soep, terwijl we de cactusvariant een spannende toevoeging op de kaart vonden. Geen voorgerecht dus. Door met het hoofdgerecht. Ook voor de serveerster was het de eerste dag waardoor er een foutje insloop bij onze nacho’s. We kregen de Mexicaanse chipjes wel, maar zonder kaas en gehakt. Maar dit was geen probleem. Snel kregen we een nieuw bord met het goede gerecht. En dat smaakte prima.

Inrichting/sfeer
Dat zat zeker goed. Je ziet een kleurrijk geheel wat echt af is. Zowel buiten als binnen zijn er voldoende zitplekken. Met een echt Mexicaans sfeertje. Tot in de toiletten zijn de kleurrijke bloemen en cactussen terug te vinden. Ook de bar nodigde uit tot hanggedrag. We zagen onszelf wel staan met een Corona.

Eindoordeel
Een stevige 7,5. Met vriendelijke service en goed eten hebben we een nieuwe lunchplek ontdekt. Eetcafé Cantina Poco Loco nodigt zeker uit om een vorkje te prikken.Cantina Poco Loco: Hot or Not?

2 reacties op “Cantina Poco Loco: Hot or Not?”

 1. Weet iemand tot hoe laat de keuken open is?
  En heeft iemand een telefoonnummer van ze?

  Grtz, Claar

 2. Leuk dat het er nu al opstaat bij jullie site! We gaan meteen vanmiddag even een kijkje nemen. Ben benieuwd, we zijn dol op mexicaans…

  Groeten, Jan