• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “We willen Curaçaoënaars van jong tot oud graag bewust  maken van alle mooie flora en fauna die er op dit eiland is.” Zo vat coördinator Sidayen Senora het doel van Expo Flora & Fauna 2010 kort samen.

Gisteravond werd bij Trupial Inn een informatiebijeenkomst georganiseerd om extra uitleg te geven aan geïnteresseerden die graag een stand willen huren. Op zaterdag 9 en zondag 10 oktober is het Rifstadion in Otrabanda gereserveerd voor de eerste editie van de Expo Flora & Fauna.

Cruiseschip
“We hopen op minimaal 2500 bezoekers per dag”, kijkt Senora alvast vooruit. De aankomst van cruiseschip Celebrity Millennium op 9 oktober zal daar ongetwijfeld aan bijdragen. Om de cruisetoeristen en andere bezoekers een leuk en origineel welkom te bieden, kun je per fiets een rondleiding krijgen door Punda en Otrabanda. Ook je oren hoeven zich niet te vervelen, daar zorgen een brassband en een DJ voor.

Workshops
Kinderen betalen 3 gulden entree, volwassenen moeten 2 gulden meer neerleggen. De Expo bestaat onder andere uit workshops over het verzorgen van planten en dieren, een vlindertour en paardrijden. Verder kun je allerlei leuke producten kopen en is er een food corner voor als je trek krijgt. Zaterdag is de expositie geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 8.00 tot 19.00 uur. Expo Flora & Fauna 2010 wordt mogelijk gemaakt door het energiedrankje Golly Guarana.

curacao lifestyle expo flora en fauna 2010Coördinator Sidayen Senora (links) en financial manager Sheneela Kwidama

Plattegrond Expo Flora & Fauna

www.versgeperst.com