• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CarvinUitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 24-jarige Carvin Servania. Hij werkt als schipper op de ferry die tussen Punda en Otrabanda vaart.

“Ik werk vandaag tot half twee. Daarna ga ik naar huis en eventjes slapen. Ik moet ’s ochtends altijd vroeg beginnen, dus slaap ik ’s middags een beetje. Misschien ga ik naar een feestje, het ligt eraan wat er vanavond te doen is. Ik eet thuis, samen met mijn moeder. En daarna ga ik waarschijnlijk naar Saliña met mijn vrienden.”

Motors
“Zaterdagochtend begin ik al om zes uur met werken. Ik werk al anderhalf jaar op de ferry. Ik moet vaak vroeg beginnen. Na mijn werk ga ik naar huis om me te douchen en andere kleren aan te trekken. Dan ga ik met vrienden wat eten. Dit weekend gaan we rijden met onze motors. We zitten bij een vereniging. Als iemand jarig is, komen we langs met al onze motors. Er zitten wel veertig mensen in die groep. Ik kan geen trucjes, maar mijn vrienden zijn er wel goed in. Als er ’s avonds nog iets te doen is, ga ik daar naar toe. Maar als ik zondag moet werken, ga ik vroeg slapen.”

Banda Abou
“Ik begin zondag weer om half zes met werken. Als ik om half twee klaar ben, ga ik met de motor rijden op Banda Abou, samen met mijn vrienden. Dan gaan we ook even naar het strand, lekker zwemmen. En een beetje zitten met z’n allen, iets drinken. Rond zes uur gaan we dan weer terug en zien we wel wat we ’s avonds gaan doen. Op maandag ben ik vrij, dus ik kan het best laat maken.”

www.versgeperst.com