• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

EdmarCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 42-jarige Edmar Raphael. Hij is monteur bij autobedrijf Zwanikken.

“Op dit moment ben ik aan het werk. Als een auto problemen heeft, zorg ik ervoor dat het gemaakt wordt. Om half zes ben ik klaar met werken. Dan ga ik even uitrusten en een hapje eten. Ik moet namelijk ’s avonds nog optreden. De zanger van mijn band is jarig, dus geven wij hem een optreden cadeau. Met onze band Puragaita spelen we kerstliedjes.”

Lievelingseten
“Zaterdagmorgen ga ik naar de kerk toe. Ik speel daar elke week gitaar. Dat doe ik al vanaf mijn elfde jaar. Als ik daarmee klaar ben ga ik een lekker hapje eten bij een landhuis in Banda Bou. Ik eet dan Jambo, dat is mijn lievelingseten. Daarna ga ik met vrienden bij Koraal Tabak naar fever kijken. Vroeger heb ik daar ook weleens aan meegedaan. Ik denk dat ik ’s avonds nog even met mijn zoon naar Saliña ga. Even bij de discotheek Studio kijken, want daar staan meer vrienden van ons.”

Fever
“Ik weet nog niet precies wat ik zondag ga doen. Dat is meestal mijn dag dat ik rustig aan doe. Misschien dat ik naar zee toe ga bij Sonesta Beach samen met mijn zoon en neefjes. Dan kunnen we lekker gaan zwemmen. ’s Avonds misschien nog even naar Saliña om weer fever te kijken langs de weg.”

www.versgeperst.com