• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

The CinemasIedere donderdag geeft Versgeperst.com je een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas op Curaçao. Deze week in The Cinemas: Couples Retreat, een romantische komedie geregisseerd door Peter Billingsley.

Jason (Jason Bateman) and Cynthia (Kristen Bell) staan op het punt van scheiden. Om hun huwelijk te redden boeken ze een vakantie naar een tropisch resort voor stelletjes, genaamd Eden. Tijdens het verblijf krijgen ze relatietherapie. Om geld te besparen vragen ze vrienden om mee te gaan. De vrienden wordt een vakantie beloofd vol feesten op een prachtig eiland, zonder therapie. Dave (Vince Vaughn) en Ronnie (Malin Akerman), Joey (Jon Favreau) en Lucy (Kristen Davis) en de pas gescheiden Shane (Faizon Love) en zijn vriendin Trudy (Kali Hawk) besluiten mee te gaan.

Daar aangekomen komt Joey erachter dat aan de andere kant van het eiland een resort is voor vrijgezellen. Uiteraard is het voor de stellen verboden daarheen te gaan. Ook blijkt op de eerste avond dat de relatietherapie verplicht is. Zo niet, dan ga je naar huis. De stellen spreken af mee te doen aan de therapie zodat ze van alle andere dingen op het eiland kunnen genieten. Echter, door de therapie komen er ineens heel veel relationele problemen aan het licht.

De film is dagelijks te zien in The Cinemas om 17.30 en 20.00 uur. Zaterdag en zondag is de voorstelling om 12.30 en 15.00 uur ‘s middags. Op vrijdag en zaterdagavond wordt de film om 22.30 uur gedraaid.

www.versgeperst.com