• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Haal je pruik en felgekleurde gympies maar uit de kast. Meezingen met golden oldies hoeft niet meer alleen in je eentje onder de douche. Op het HIP Flashback 80’s & 90’s concert komen ze gegarandeerd allemaal voorbij.

Het concert is vrijdag en begint om 21.00 uur bij Zanzibar. Internationale en lokale artiesten als Berget Lewis (bekend van samenwerkingen met Candy Dulfer, Total Touch, Ruth Jacott en The Golden Earring), Mark van Dale en Jill Frans volgen elkaar op. “Het leuke is dat de artiesten iets anders neerzetten dan hun normale repertoire”, vertelt organisator Menno Kreder. “Zij hebben hier echt flink voor staan repeteren en het is een spannende uitdaging om een goede show te geven. Iedereen is scherp en wil het extra gaaf neerzetten.”

Dansen en losgaan
“Vorig jaar was het feest totaal uitverkocht en dit jaar verwachten we 1250 mensen. We zullen Zanzibar dus helemaal verbouwen. Er komt een groot podium en verlichting. Je herkent het niet meer terug. Er is geen dresscode, maar het mag natuurlijk wel. Iedereen moet doen waar hij of zij zelf zin in heeft. Lekker dansen en losgaan!”, laat de organisator enthousiast weten.

Robin S. en Tina Turner
Een uur voor en na het concert zal DJ Mark van Dale de heupen warm draaien. Tijdens het twee uur durende live concert komen onder andere nummers van Haddaway, Michael Jackson, Robin S., Aretha Franklin en Tina Turner voorbij, maar ook singles van Gordon en de 4 Non Blonds. Kaarten zijn voor 45 gulden verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bruna en Zanzibar. Een kaartje aan de deur kost je een tientje meer.

www.versgeperst.com