• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – ‘Me & Mr Jones’ is een Engelstalige film gebasseerd op het verhaal van Joran van der Sloot. De Nederlandse scenarioschrijver en regisseur Paul Ruven is vanaf april op Aruba bezig geweest met de opnames van de film. Me & Mr Jones is vanaf begin 2011 in de bioscopen te zien.

De speelfilm vertelt het verhaal van een undercoveragent (gespeeld door de 21-jarige Robert de Hoog) en zijn relatie met een terminaal zieke vrouw (gespeeld door de 27-jarige Hanna Verboom). De undercoveragent wil vijf jaar na de verdwijning van Natalee Holloway een doorbraak in de zaak maken en besluit in te breken in het huis van Van der Sloot. Hier doet hij een gruwelijke ontdekking.

Nieuwe zaak
De rode draad van de film is de liefdesrelatie tussen de underoveragent en de zieke vrouw. Dit verhaal is fictief, maar het werk van de agent is gebasseerd op het waargebeurde verhaal van Van der Sloot. Tijdens de opnames kwam Van der Sloot opnieuw in het nieuws toen hij hoofdverdachte werd in de moord op Stephany Flores. De filmmakers besloten ook deze zaak in de film te verwerken.

Acteurs
Paul Ruven heeft het filmscenario samen met Marian Batavier geschreven. Hij schreef in totaal maar liefst 77 films en regisseerde er 55, voor drie ontving hij een Gouden Kalf. Line-producer van Me & Mr Jones is de Curaçaose Michel Drenthe. De acteur Robert Hoog speelt de hoofdrol in Me & Mr Jones en debuteerde in de film ‘Skin’ over de moord op de Curaçaose tiener Kerwin Duinmeijer. De Hoog sleepte hiervoor in 2008 een Gouden Kalf in de wacht. De van origine Vlaamse actrice Hanna Verboom groeide op in Afrika. Ze is model, presentatrice en actrice. In 2008 won zij de Talent Award.

www.versgeperst.com