• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

viva-las-vegasCURAÇAO – De theatershow Viva Las Vegas van Danny Yanga trok dit weekend twee keer een volle zaal. Het gezelschap bestond uit 120 zangers en dansers, door Yanga zelf uitgekozen. Versgeperst.com sprak met één van de dansers.

George Krakue danste zaterdag en zondag met veel enthousiasme in Viva Las Vegas. Deze show was te bekijken in het World Trade Center (WTC). Hoe is hij bij de show terecht gekomen?  ”Danny Yanga hield zelf een open auditie voor zijn voorstelling”, vertelt George Krakue.  “Ik heb daar géén auditie voor hoeven doen. Hij heeft mij zelf benaderd, omdat ik eigenlijk nog te jong ben. Ik ben pas zeventien en hij zocht zangers en dansers van boven de achttien.”

Twaalf kilo

”Ik studeer administratie, daarnaast ontwerp ik in mijn vrije tijd kleding en dans ik veel. Tijdens het dansen heeft Danny Yanga mij opgemerkt”, vertelt Krakue. “Hij kwam naar mij toe en zei dat ik perfect zou zijn voor Viva Las Vegas. Wel vroeg hij of ik wilde proberen iets af te vallen. Sindsdien heb ik meerdere dagen per week de sportschool en sauna bezocht”, vertelt de danser enthousiast. “Toen Danny mij van het vliegveld ophaalde, kwam hij niet meer bij van het lachen. Ik ben namelijk twaalf kilo afgevallen”, vervolgt hij lachend.

Toekomst
Danny Yanga is zelf bekend van diverse theatervoorstellingen. Zo heeft hij het op dit moment druk met zijn hoofdrol in The Lion King in Duitsland. Dit is ook de reden waarom er maar twee voorstellingen van Viva Las Vegas waren. De dansers en zangers worden door Yanga scherp in de gaten gehouden. “In juli ga ik naar Nederland toe. Hier ga ik een dansopleiding volgen. Ik weet zeker dat ik in de toekomst weer met Danny zal werken”, vertelt Krakue trots.

2 reacties op “‘In de toekomst werk ik weer met Danny Yanga’”

  1. wij zijn speciaal voor de shows naar Curaçao geweest en we zijn dus naar beide shows geweest en het was werkelijk waar geweldig wat ze met elkaar in uit eindelijk in een week in elkaar hebben gedraaid zeker de 2e show van zondag de 18e was helemaal af dat was knalle.
    GEWELDIG OP NAAR DE VOLGENDE SHOW!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ik ben zelf ook naar die show geweest. Het was TE GEK echt waar. Echt de moeite waar.