• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Al jaren praat men erover. Geen borreltjes meer op Wet ’n Wild of dansen tot in de vroege uurtjes op Mambo Beach. De horecagelegenheden zouden verdwijnen en plaatsmaken voor een groot hotel. ‘Lariekoek’ laten de eigenaren van beide horecagelegenheden weten.

“Er is niets aan de hand en er is geen sprake van dat Mambo Beach verdwijnt of iets anders wordt”, laat eigenaar Henny van der Hek weten. “Het is al 17 jaar druk en alles blijft voorlopig zoals het is.”

Overleg
De enige plannen die er volgens Van der Hek zijn, gelden voor het parkeerterrein bij Mambo. “Dit terrein is niet van ons en de eigenaar hiervan is wel bezig met het ontwikkelen van andere plannen. Dit zou kunnen betekenen dat de parkeerplaats verdwijnt. We zijn nu aan het overleggen om tot een oplossing te komen.”

Wet ‘n Wild
Ook Wet ’n Wild heeft geen plannen te verkassen. Volgens eigenaar van de strandtent Lars de Kanter zijn er voorlopig geen plannen om het terrein te ontwikkelen. Ook over het verdwijnen van een deel van de parkeerplaats maakt hij zich geen zorgen. “Er blijft sowieso 17.000 vierkante meter van de bestaande  parkeerplaats onbebouwd en dit stuk zal als parkeerplaats blijven bestaan. Momenteel wordt er inefficiënt geparkeerd, maar dit gaan we veranderen. Er komt een echte parkeerplaats waar voorlopig genoeg auto’s terecht kunnen.”

1 reactie op “Mambo en Wet ’n Wild blijven”

  1. Ik hoop dat ook meteen de onveiligheid aanpakken op het parkeerterrein.. hoeveel vechtpartijen en (auto)berovingen daar niet plaatsvinden.. en er wordt niets aan gedaan..