• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Martin LenoireCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 46-jarige Martin Lenoire. Hij is freelance fotograaf en organiseert eilandtours.

“Vrijdag ga ik overdag eerst foto’s maken. Het fotograferen is als een hobby begonnen, maar ik ben nu professioneel bezig. Curaçao leent zich er heel goed voor om mooie foto’s te maken. Ik woon hier al anderhalf jaar en ontdek nog steeds nieuwe plekjes waar ik mooie foto’s kan maken. Verder ga ik ook mijn huis inrichten. Mijn container met spullen is na heel lang wachten eindelijk uit Nederland overgekomen. Het is heerlijk om mijn eigen spullen weer te hebben, maar ze moeten nog wel allemaal een plekje krijgen. Vrijdagavond ga ik chillen met de muziek van Michael Anthony. Hij speelt elke woensdag- en vrijdagavond bij Kura Hulanda in Otrabanda.”

Zanzibar
“Zaterdagochtend ga ik eerst inkopen doen en daarna met mijn vriendin lekker naast Hook’s Hut lunchen. Daar ligt links aan de zee een klein overdekt terrasje waar je heerlijk vis kunt eten. We gaan dus lekker relaxen en op ons gemak van de rust genieten. ‘s Avonds is het dan tijd voor de happy hour bij Zanzibar. Ze hebben daar altijd een band en dat vind ik super. Ik denk dat ik bij Zanzibar ook ga barbecueën.”

‘WK spreekt mij niet aan’
“Ik ga zondag waarschijnlijk met mijn vriend Mayron naar het strand. We vinden Daaibooi erg fijn omdat je geen entree hoeft te betalen en omdat je je eigen koelbox mee mag nemen. Daarnaast kun je daar ook een lekker patatje kopen. Het zal lekker rustig zijn op het strand, want de rest van het eiland gaat voetbal kijken, maar ik hou daar niet van. Ik heb het hele WK niet gevolgd omdat het me gewoon niet aanspreekt. Zondagavond ga ik het weekend fijn afsluiten bij Hemingway wanneer de band ‘Los Compaderes’ lekkere merengue of salsa speelt. Daarna ga ik misschien nog even naar het Riffort om mee te zingen met de pianist bij de ‘Sopranos’.”

1 reactie op “Wat doe jij dit weekend?”

 1. Hallo Martin,
  fijn te horen dat je freelance fotograaf bent, dat is beter dan filmen daar heb je meer monteer werk aan.
  Ik ben blij en trots op je, dat het je toch allemaal in je eentje gelukt is.
  Nu nog je woning inrichten en je bent klaar. Dit is wat je wou en ik vind het leuk voor je.
  Ik ben ook bijna klaar met mijn woning, de badkamer moet nog even afgewerkt worden.
  Nog 2 deuren plaatsen zijn allang besteld, en de onderkasten van de schouw haard moet nog geplaast worden. en het is heel mooi geworden echt een plaatje.
  Heb ook een nieuwe 2 de hands cabrio gekocht van de buren een witte Mazda x5 uit Amerika. Ik heb het ook naar mijn zin, alleen het werk op Odilia bevalt me nog steeds niet.
  Mia is al terug naar pav. 2 kon het daar ook niet vinden, en miriam vind het ook niet leuk.
  Ik probeer terug te gaan naar St Jan maar op 2 mag ik niet omdat daar mijn vriendin werkt ( Els)…..Martin blijf gezond en doe alles waar je zin in hebt…gr. marian en els