• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Ik ga Curaçao ontzettend missen, want we hebben het hier reuze naar onze zin. Maar we moesten een keuze maken en hoe moeilijk het ook is, ik ga met mijn gezinnetje terug naar Nederland”, vertelt Rudy Evers, DJ van Dolfijn FM.

Evers is nu ruim twee jaar op Curaçao en schudt elke werkdag de luisteraars op Curaçao en Bonaire wakker met zijn programma ‘Wake Up Club’ op Dolfijn FM. Op zaterdag is hij te horen bij de ‘Bright top 40’. Zijn laatste show voor de Curaçaose muziekzender zal hij eind augustus presenteren.  

Familie 
De 36-jarige DJ vertelt wat de reden is van zijn vertrek naar Nederland: “Ik ben dertien weken geleden vader geworden van mijn dochtertje Faye Mila Alexis. Ik vind het belangrijk dat zij opgroeit met familie om haar heen en vooral dat de opa’s en oma’s dichter in de buurt zijn. Daarbij komt dat mijn vriendin een koopappartementje heeft in Wageningen dat nog steeds niet verkocht is. De huurders gaan er volgende maand uit waardoor wij een keuze moesten maken. We hebben heel lang gewikt en gewogen, want het was een hele lastige beslissing. Maar uiteindelijk hebben we besloten om terug te gaan naar Nederland.”

Opvolger
De opvolger van Evers is de 30-jarige Seran van Wijk uit Zoetermeer. De nieuwe DJ van Dolfijn FM werkt al jaren als DJ en producer bij Zoetermeer FM. Hij is verder bekend als host bij de televisiezender TMF en het regelmatig draaien op grote feesten in Nederland. “Seran is al aardig bekend op het eiland, want hij is hier regelmatig geweest. Ik begin eind augustus om hem in te werken, zodat hij vanaf september mijn ochtendprogramma van 6.00 tot 9.00 uur kan gaan presenteren. Ik ben nu zelf druk aan het solliciteren voor een nieuwe baan in Nederland. Wat ik precies ga doen weet ik nog niet, maar ik denk iets van inspreekwerk of commercials, ik zie wel,” besluit Evers.

2 reacties op “DJ Rudy Evers verlaat Dolfijn FM”

  1. succes in NL, gaan je zeker missen !

  2. Aaaaah, jammer hoor! Ik vond je altijd heel erg vrolijk in de morgen! Wel goede beslissing, begrijpelijk…