• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose rapgroep Immo heeft in samenwerking met de Brabantse GGD de single ‘All Out’ uitgebracht. De videoclip is bedoeld om condoomgebruik, de soa test en het Sense-spreekuur (voor vragen over seksualiteit) van de GGD onder de aandacht te brengen bij Antilliaanse jongeren.

De single ‘All Out’ is onderdeel van het nieuwste album ‘Je laatste condoom’ (Lastu Condon) van Immo, zoals de rapformatie Los Immorales tegenwoordig heet. Het album staat vol reggaeton en bubbling en bevat zowel Nederlands- als Papiamentstalige nummers. Immo bestaat al sinds 1999 en is momenteel samen met rapper K-Liber bezig met de ‘Billeshaketour’.

Seksualiteit 
De albumrelease van Je laatste condoom is zaterdag in Tilburg. Tijdens de party deelt de GGD gratis condooms uit. Volgens de GGD zijn Antilliaanse jongeren moeilijk bereikbaar als het gaat om spreken over seksualiteit. Immo probeert met hun muziek deze jongeren te bereiken en te informeren over de risico’s van onveilig vrijen. De band staat bekend om zijn nummers die met name gaan over het uitgaansleven van jongeren, relaties en seksualiteit. Ze stuiten met hun teksten nogal eens tegen de borst van ouders die hun liedjes als ‘grof’ en ‘onaanvaardbaar’ omschrijven.

Workshops
Immo treedt tegenwoordig vooral op in Nederland, maar zijn ook heel bekend op Curaçao, in Amerika en op veel Caribische eilanden. Zij worden met regelmaat gevraagd om op te treden tijdens workshops over seksualiteit. Hun doel is dan om ouders en jongeren in gesprek te krijgen over dit onderwerpen en hopen discussies uit te lokken met hun teksten.

Videoclip ‘Billeshake’ van Immo en K-Liber

www.versgeperst.com