• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 50-jarige Sharine Inees. Zij is werkzaam in Punda en is daarnaast moeder, oma en echtgenote.

“Mijn weekend begint vanmiddag om half vier. Dan ben ik vrij van mijn werk en ga ik met een collega naar een happy hour. We zoeken hiervoor een gezellig terrasje in Punda uit. Wat ik de rest van de avond ga doen weet ik nog niet. Dat ligt ook aan de plannen van mijn man.”

Kleinzoondag
“Zaterdag is het kleinzoondag. Mijn kleinzoon van twee is dan de hele dag bij ons. Hij komt lekkere soep van oma eten en dat soort leuke dingetjes. Tussendoor draai ik een wasje en maak ik wat schoon. Tegen een uur of acht wordt hij weer opgehaald en dan begint mijn eigen tijd. Meestal maak ik er op zaterdag een rustig avondje van. Lekker mijn haren wassen en ontspannen.”

Zondag rustdag
“De zondag is een rustige dag, waarop ik ‘s avonds met mijn man lekker ga eten. Het restaurant van Hilton bezoeken wij zondags graag. Deze zondag zit de kans er echter in dat het toch de Mac wordt. Mijn dochter gaat namelijk naar Klein Curaçao. Het idee dat mijn tweejarige kleinzoon mee gaat op de boot vind ik maar niks. Daarom heb ik aangeboden om weer op te passen. Zondagmiddag kunnen we dan met hem naar het Brionplein. Mijn man en ik kunnen daar lekker op een terras zitten, terwijl hij met andere kindjes speelt. “

www.versgeperst.com