• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 19-jarige Jen Irupailla. Deze geboren Dominicaanse is net klaar met het vwo. Komend schooljaar gaat zij psychologie studeren in Groningen.

 “Vandaag ga ik eerst naar Brazilië-Nederland kijken bij Coach’s Sports Bar. Hopelijk gaat Brazilië door, maar eerlijk gezegd denk ik wel dat Nederland gaat winnen. Na de wedstrijd ga ik met vriendinnen naar het Brionplein om Dia di Bandera te vieren. ‘s Avonds blijf ik thuis om lekker uit te rusten, want ik heb de laatste dagen nogal veel uitjes gehad met mijn vriendinnen.”

Toy Story
“Zaterdag ga ik mijn moeder helpen met allerlei klusjes. ‘s Middags ga ik met vriendinnen Toy Story kijken bij The Movies. Daarna gaan we chillen en een beetje rondlopen in de stad. Het plan is om ‘s avonds naar Bermuda te gaan, maar dat moeten we nog afspreken. Andere vriendinnen van mij vertrekken in augustus ook naar andere Nederlandse steden om daar te studeren. Daarom willen we de komende weken nog veel bij elkaar zijn om leuke dingen te doen.”

Stranden
“Op zondag ga ik eerst lekker uitrusten. Daarna ga ik met mijn tante naar de kerk. Als we terug zijn van de kerk, ga ik met vriendinnen chillen bij een van de stranden in Banda Bou. Nu kan dat tenminste nog, straks vanaf augustus niet meer. Wat ik daarna ga doen, weet ik nog niet. Maar het zal er op neerkomen dat ik ga chillen.”

www.versgeperst.com