• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Veel mensen kunnen er intens van genieten: een kopje verse, stomende thee. Dit kopje wordt nog een stuk interessanter met de thee van First Tea. Behalve dat de theedoos er ‘überhip’ uitziet, is de thee ook nog eens biologisch.

Thee is, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Wetenschappelijk onderzoek naar de werking en de werkzame stoffen in thee wordt pas sinds een jaar of dertig toegepast. Inmiddels is er steeds meer bekend over de positieve effecten van het drankje. Thee bevat bijvoorbeeld antioxidanten en gaat hart-en vaatziekten tegen. De meeste theesoorten zijn echter niet samengesteld uit pure thee. De gezonde effecten worden verminderd door geur, kleur en smaakstoffen.

Pure thee
Op Curaçao is sinds kort First Tea verkrijgbaar. De thee wordt al door verschillende restaurants en hotels ingekocht. “First Tea bestaat uit pure thee”, vertelt Wilma Ouwehand, één van de oprichters van First Tea op Curaçao. “De smaak van bijvoorbeeld lavendel komt door echte lavendel die is toegevoegd. En die van mint door echte muntbladeren.”

Warmte en gezelligheid
De thee van First Tea is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, dozen, kleuren en prijsklassen.  “Thee moet een belevenis zijn”, gaat Ouwehand verder. “Het staat symbool voor warmte en gezelligheid. First Tea maakt van een kopje thee een klein cadeautje.”

1 reactie op “Op je gezondheid!”

 1. Wat een bijzonder artikel. !!!!!!!!
  Het is inderdaad waar de thee smaakt heel anders dan het “gewone “zakje Pikwick wat wij elke dag drinken.
  De smaak is niet alleen beter maar ook veel zuiverder.
  Kijk uit naar het vervolg.
  Succes met dit product .