• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Curaçao is in Amerika niet zo bekend als vakantieland en daar moeten we aan werken. Televisie is daarvoor het handigste medium, dus maken wij de komende dagen een televisiespot over de vele gezichten van het eiland”, vertelt André Rojer, manager van het Curaçao Toeristen Bureau Noord-Amerika.

De draaidagen voor het promotiefilmpje zijn maandag, dinsdag en woensdag. Castingbureau Chica’s zorgt voor alle figuranten. In het spotje zijn de vele gezichten van Curaçao te zien. “Het filmpje moet laten zien wat er zoal te doen is op Curaçao. We gaan samen met twee Amerikaanse toeristen naar de top van de Christoffelberg en maken onder andere beelden op de Handelskade en bij Lagun. Verder laten we onderwaterbeelden zien en filmen we een trouwerij op een schip in de Sint Annabaai”, aldus de manager.

Reclamespot
De planning is dat het filmpje, dat dertig seconden gaat duren, 15 juli klaar is. Rojer vertelt hierover: “Als we deze datum halen, is het filmpje vanaf 1 augustus op verschillende zenders in Amerika te zien. Ik ben speciaal voor de draaidagen naar Curaçao gekomen voor vier dagen. Ik heb het ontzettend druk in Amerika, maar wilde er wel graag bij zijn. Het filmpje wordt puur een reclamespot over de vele mogelijkheden op Curaçao en om het eiland te profileren in de Verenigde Staten en Canada.” 

2 reacties op “‘We moeten Curaçao profileren in de VS’”

  1. Hier ben ik het heel erg mee eens. Het moet toch mogelijk zijn om het eiland weer stap voor stap schoner te krijgen. Je hoort gewoon dat toeristen dit storend vinden. Misschien moet er ook wat meer educatie op de scholen komen. Voor het eiland kan het alleen maar positief zijn! Het is zo een prachtig eiland.

  2. Een zeer goede kans mijns inziens, alleen als jullie het mooie eiland ontdoen van al het illegaal gedeponeerd afval.