• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Precies een jaar geleden overleed Michael Jackson, The King of Pop. Maar vergeten is hij nog lang niet. Overal ter wereld worden deze dag herdenkingen voor de popster gehouden. De motorclub Easy Riders reed zaterdag 19 juni een speciale bikerstour ter ere van The King.

Rob ‘Madmax’ Ditmer organiseerde de tour en vertelt trots dat het een groot succes was: “Er reden in totaal maar liefst 167 mensen mee en 123 motoren. De reacties van de deelnemers waren overweldigend en iedereen wil volgend jaar opnieuw een tocht ter ere van Michael Jackson. Dat gaan we dan ook zeker doen en het belooft dan nog grootser te worden.”

Stops
“Tijdens de tour hielden we drie stops. De eerste was bij de Caracasbaai, daarna eentje in Saliña en we eindigden in het Riffort. De hele weg reed er een carnavalspraalwagen met muziek van The King of Pop mee. Bij de stops werden alle motoren geparkeerd, ging de muziek hard aan en gingen de biertjes open. Er was veel publiek dat enorm verrast was als wij voorbij kwamen. Het is natuurlijk ook wel bijzonder om zo’n grote groep bikers bij elkaar te zien. Bij onze eindstop in het Riffort kwam er een Michael Jackson imitator optreden. Ja, het was echt een bijzonder geslaagde dag”, sluit de organisator af.

1 reactie op “The King of Pop nog lang niet vergeten”

  1. Jammer dat wij er niet bij waren! Lijkt mij weer een waanzinnige onvergetelijke tour te zijn geweest.

    Respect!!!