• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

SchildpadCURAÇAO – De werknemers van Aquarian Pet store zijn afgepeigerd! Het is dierendag en dat is niet ongemerkt voorbij gegaan. Het wordt feestelijk gevierd met ballonnen, vlaggetjes en speciale kortingen voor dierenliefhebbers. 

Niet alleen op dierendag, maar ook de dagen ervoor overspoelden klanten de dierenwinkel. “We vinden het leuk dat er zoveel dierenliefhebbers zijn, daarom geven wij ze een speciale korting vanwege dierendag”, vertelt manager Marius de Pree. “Daarnaast hebben we meer puppies, vogels en andere dieren binnen gekregen. Zodat de klant meer keuze heeft om een geschikt dier te vinden.”

Zondag
Het is volgens de dierenwinkel jammer dat dierendag dit jaar op een zondag valt. “Als dierendag doordeweeks gevierd wordt, doen veel juffen en meesters op school er ook aan mee”, vertelt De Pree. “Veel kinderen komen dan na school langs om bijvoorbeeld een schildpadje te kopen of koekjes voor hun hond.” Toch zijn er evenveel klanten gekomen als voorgaande jaren.

7 reacties op “Drukke dagen voor Aquarian Pet store”

 1. Gerrit, lees jij de mail van Sjaak niet? Zelfs de dierenbescherming is bedreigd en durft niet te komen. Als honden eigenaar van een ziek dier zit je niet op nog meer ellende te wachten. Wie gaat hier nou naar de politie? Denk je echt dat die daar iets aan doen? Foto’s maken en naar de kranten sturen? Mond op mond verhalen gaat beter en sneller.

 2. schandalige reacties! Kom met bewijzen en doe aangifte! Maak foto’s en stuur het naar alle kranten.

 3. Wat Sjaak verteld is 100% waar! Zelf helaas meegemaakt. Hoe meer ruchtbaarheid hier aan gegeven wordt hoe beter. Hopelijk stopt iedereen met spullen te kopen bij de winkels van Aquarian Pet store want dit zijn beslist geen dieren vrienden, sterker nog de dieren interesseert ze helemaal niets, het gaat alleen om het geld.

 4. wat sjaak vertelt is niet waar!! IK HEB NOG NOOIT honden gezien met schurft en kapotte ogen dus DEDE meimei voor jou!!

 5. Weet niet iedereen ondertussen dat deze dierenwinkel aan zware dierenmishandeling doet? We kwamen hier wel eens om voer e.d. te kopen, maar na telkens pups met shurft, kapotte ogen en andere taferelen te hebben gezien hebben we eens navraag gedaan bij de dierenbescherming. Bleek dat deze al eens door de eigenaar van de winkel bedreigd waren en er nu niet meer durven te komen. Justitie wil er helaas niets mee doen, dus we proberen het nu maar van ons af te zetten en er vooral niet meer te komen. Oh, en ook zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan de misdaden van deze zogenaamde pet store.

 6. Krankzinnig dat er hier in dierenspeciaalzaken ook echt dieren, w.o. pups, worden verkocht! Het asiel zit vol!!

 7. Ik wacht nog steeds op papieren van mijn bulldog die daar gekocht heb in April?
  belooft is belooft