• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De langverwachte eerste dvd van Teatro KadaKen is af. De dvd laat de opnames zien van de geslaagde voorstelling ‘E dekonstrukshon di Edsel K.’ (De ontleding van Edsel K.). Teatro KadaKen organiseert zaterdag 26 juni een fundraisingsfeest waarop de film wordt vertoond en de dvd te koop is.

Teatro KadaKen maakt met hun voorstellingen maatschappelijke thema’s onder jongeren bespreekbaar. Zo ook in de voorstelling E dekonstruktion di Edsel K. Het theaterstuk is tragisch, hilarisch en spannend en gaat over de twee vrienden Edsel (gespeeld door Gideon Donker) en Kai (gespeeld door Eurshley Davelaar) die samen opgroeien en praten over een toekomst in Nederland. Eén van de twee jongens is homoseksueel en het stuk laat zien hoe hij omgaat met de reacties van zijn omgeving.  

Fundraisingsfeest
Zaterdag 26 juni vindt vanaf 20.00 uur in Kapel di St. Martinus bij het Brionplein het feest plaats. De entree is tien gulden per persoon en dit bedrag komt volledig ten goede van Teatro KadaKen. Voorzitter van de theatergroep Kurt Schoop vertelt hierover: “We houden deze fundraising om meer theaterstukken te kunnen produceren. We krijgen wel subsidie voor grotere producties, maar we willen ook kleinere blijven maken. Het geld gebruiken we ook om nieuwe verhalen te kunnen laten schrijven. Artistiek leider Albert Schoobaar is nu bezig met een nieuw stuk dat we in november in de theaters willen brengen.” 

www.versgeperst.com