• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 47-jarige Margareth Zerpa. Zij is office manager bij Scarlet en bovenal een groot voetballiefhebber.

“Als ik rond 18 uur klaar ben met werken, ga ik direct naar huis om de herhaling van de openingswedstrijd van tussen Zuid-Afrika en Mexico te kijken. We hebben de wedstrijd vanochtend op het kantoor al wel gezien, maar door het werk heb ik veel gemist. Omdat het de eerste wedstrijd van het WK is, wil ik deze graag helemaal zien. Jammer dat Zuid-Afrika als gastland niet gewonnen heeft, dat is toch altijd goed voor het toernooi. Daarna ga ik ook de herhaling kijken van Frankrijk-Uruguay. Eigenlijk kijk ik sowieso alle wedstrijden van Nederland, Argentinië, Uruguay, Brazilië en Portugal. Mijn kleine dochter en mijn man zijn fan van Argentinië en mijn andere dochter en ik staan voor Brazilië. Dat gaat er soms heel fanatiek aan toe!”

Borrel
“Zaterdag ga ik al vroeg kijken naar Argentinië-Nigeria. Mijn vader heeft altijd bij SUBT gespeeld. De interesse voor het voetbal is dus ontstaan bij mijn vader. Als al het voetbal voorbij is, ga ik naar een bijeenkomst van mijn buurman Eugene Maduro. Hij heeft een cheque van 10.000 gulden gewonnen met zijn expositie van gerecyclede meubels. Hij maakt meubels zoals tafels, stoelen en krantenbakken van gerecycled of herbruikbaar hout (bijvoorbeeld van oude pallets). De borrel begint al om 17.00 uur. Waarschijnlijk zal ik daar wel de hele avond blijven.”

Voetbalanalyticus
“Zondag wordt het weer WK kijken. De tv staat bij ons  de hele dag aan. Van de drie wedstrijden verheug ik me het meeste op Servië-Ghana. ‘s Avonds ga ik bij kennissen buiten op de porche over de eerste wedstrijden praten, een beetje analyseren dus.”

www.versgeperst.com