• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Motorclub Easy Riders organiseert voor de tweede keer een tocht ter nagedachtenis aan Michael Jackson. Alle motorrijders zijn welkom om mee te touren en worden verzocht in het zwart/wit gekleed te gaan en uiteraard met een witte handschoen en witte sokken.

“Toen Michael Jackson vorig jaar op 25 juni overleed, hebben we heel snel daarna een motortocht georganiseerd. Omdat het zo’n geslaagde tocht was, hebben we besloten om het nog een keer te organiseren. Dit keer wordt de tocht 19 juni gehouden, iets eerder omdat het anders te dicht op de Flag Day Tour is die 2 juli gehouden wordt”, vertelt  ‘Madmax’ Ditmer, organisator van de motortocht.

Drukke boel
Ditmer heeft al een mail gestuurd naar alle deelnemers die vorig jaar meereden. “Ik heb al heel veel reacties teruggekregen. Er zijn al ongeveer honderd aanmeldingen binnengekomen. Dus het gaat een drukke boel worden. Heel gezellig”, eindigt Ditmer enthousiast.

Michael Jackson hits
Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 18.00 uur bij het Latin & Jazz café Miles (de oude Nachtwacht). Deelname kost vijftien gulden en daarbij zijn drie drankjes en een witte handschoen inbegrepen. Gedurende de tocht zijn er meerdere stops waar hits van ‘The King of Pop’ gedraaid worden. Tijdens de afterparty bij de Riffort Bar worden ook de hits van Michael Jackson ten gehore gebracht.

3 reacties op “Motorrijders eren Michael Jackson”

 1. Rob, wanneer is de inschrijving nou precies? Een keer is het op een vrijdag de 18 de en nu lees ik op donderdag om 6 uur.
  Ik ken de Latin Jazz Cafe ook niet. (oude nacht wacht ken ik ook niet). Waar is dit precies ?
  Mail me s.v.p om dit te weten.
  Daniel en ik zullen d’r zeker zijn.
  Thanks.
  Celine & Daniel de Sousa

 2. Hele prettige site. Alles staat heel fleurig, aantrekkelijk en duidelijk aangegeven. Het leest heel prettig. Ik doe zeker mee aan de Michael Jackson Tour. Vorig jaar was het echt gaaf. Hopi bon Rob.
  Groetjes, Chinka

 3. Respect Ditmer!!! Basta Bon!

  Noteer ons maar ha ha. Jammer dat we er niet bij zijn. Good Luck.

  Your sis.
  love you