• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Als mama, papa of bijna ouder kun je altijd wel wat extra inspiratie en handige tips gebruiken. Stel je vragen over zwangerschap, baby’s, peuters en tieners aan deskundigen tijdens de ‘Baby, kid & pre-teen expo 2010’ die in het WTC wordt gehouden. Wees er snel bij, want zondag is alweer de laatste dag.

Het is soms fijn als je met vragen en problemen bij iemand terecht kunt. Voor leuke contacten, tips, informatie en meer kun je zeker een bezoek brengen aan de beurs. Milou Lindeman heeft een kraam ter promotie van babymassages. Zij heeft een eigen fysiotherapiepraktijk aan de Penstraat waar zij babymassages geeft. “Vrijdag is de beurs begonnen en ik moet zeggen dat het goed gaat. Het is een vrolijkheid ten top, iedereen is ‘happy’ en mensen zijn erg geïnteresseerd in wat ik te bieden heb.” Jennefer Petersen stond zaterdag bij Lindeman om informatie te geven over babyzwemmen. Lindeman: “Jennefer geeft eerst informatie over babyzwemmen gevolgd door mijn les in babymassage.”

Sla je slag
Op de beurs worden er verschillende activiteiten aangeboden en er staan veel kraampjes om te bezichtigen. Zo wordt er een modeshow gegeven, is er een fotograaf aanwezig waar jouw baby kans maakt om ‘baby van het jaar’ te worden. Er zijn luiers, babydoekjes en kinderkleding te koop. Ook kunnen de kinderen hun haar laten vlechten. Kortom: genoeg om te doen. Ellon Donker, medeorganisator van Baby, kid & pre-teen expo vertelt over het doel van deze beurs: “Deze expo biedt mensen de kans om met korting aan de nodige spullen te komen. Ieder ouder heeft wel een pak luiers nodig of nieuwe kleren voor hun kind. De achterliggende gedachte is om het leven gemakkelijker te maken voor mensen. Het leven hier is al zo duur.”

Veel te doen
De Baby, kid & pre-teen expo is zondag van 11.00 tot 20.00 uur in het WTC aan de gang. Ouders die even rustig willen kijken, kunnen hun kind bij de kinderopvang afzetten. Dit is tegenover de beurs. Er zijn verschillende activiteiten voor de kinderen: gamen, dansen, springkussen, voetballen en nog veel meer.  

www.versgeperst.com