• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Academy Hotel heeft voor de eerste keer de werknemer en supervisor van de maand benoemd. Ook nam het hotel afscheid van manager Louisa Colgan. Kortom: alle reden voor een feestje. Er werden vrijdag speeches gehouden, veel gelachen en ook wat tranen gelaten.

Vanaf mei worden er elke maand bij Academy Hotel een werknemer en supervisor van de maand gekozen. Deze worden gekozen door de verschillende afdelingen van het management. “Per afdeling wordt er gekozen wie de beste is geweest van die maand. Deze persoon wordt voorgedragen in het management en daarna stemmen ze wie zich werknemer en supervisor van de maand mag noemen. Ik moet wel zeggen dat er een nek-aan-nek race was tussen een paar studenten deze keer. We moesten zelfs meerdere malen gaan stemmen om er uit te komen”, legt stagecoördinator van het Academy Hotel, Lourdes Figaroa uit.

Positieve punten
Om werknemer of supervisor van de maand te worden moet je beschikken over bepaalde eigenschappen. Figaroa legt uit naar welke eigenschappen zij kijken: “We letten op de leerling zijn houding, gezichtsuitdrukking. Kijkt de leerling altijd vrolijk? Is de leerling klantvriendelijk? Heeft de leerling een positieve uitstraling? De afdelingshoofd moet met een aantal positieve punten komen om aan te tonen waarom zijn leerling moet winnen. Dit concept is ook tot stand gekomen om leerlingen te stimuleren om beter te presteren. Tegelijkertijd is het iets gezelligs, waardoor leerlingen ook weer samen zijn.” 

Werknemer van de maand
Deze maand heeft de Academy hotel geen twee maar drie werknemers van de maand. “Omdat april een beetje gek liep bij ons, hebben we nog één werknemer van de maand van april die we vanavond ook benoemen”, vertelt Figaroa. De werknemer van de maand van mei is Andrise Servania, Suzeline Daantje mag zichzelf supervisor van de maand mei noemen. Supervisor van de maand april is Joël Alberto geworden. Deze drie leerlingen kregen ieder een bioscoopbon van The Movies. Manager Joëla kreeg als afscheidscadeau een waardebon.

www.versgeperst.com