• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao nieuws restaurantweek 2010CURAÇAO – Restaurantweek is dinsdag bij veertig restaurants van start gegaan. Veel tafels zijn al van tevoren gereserveerd en een aantal mensen gaan nog op de gok langs om te kijken of er nog een plek is. Ben jij al geweest?

Stel dat je van plan bent om naar de Restaurantweek te gaan. Ga je dan met je familie, vrienden of geliefde? Heb je al gereserveerd? Naar welk restaurant ga je en maak je meerdere keren gebruik van de Restaurantweek? Versgeperst.com ging de straat op.

Drie maal Restaurantweek
Een fanatieke Restaurantweekganger is gespot. Maaike Versteeg gaat naar drie verschillende restaurants. “De Restaurantweek is ook zo’n leuk idee, daarom maken wij er veel gebruik van. Gisteravond zijn we naar Cantina Mexicana geweest. Leuk concept en mooi aangekleed, alleen het was echt te druk. Naar mijn mening waren er te veel tafels voor de kleine keuken. Ik wil zeker nog terug komen als de eigenaar dit veranderd. Ik hoop ook zeker dat de eigenaar na Restaurantweek doorgaat met Cantina Mexicana. Vanavond gaan we naar Moon, vrienden hebben dit restaurant gekozen. Ik laat me graag verrassen. Zondagavond mag mijn vader kiezen waar wij gaan eten. Vorig jaar ben ik uiteraard ook naar een paar restaurants geweest gedurende de Restaurantweek geweest. Het was echt helemaal leuk”, eindigt Versteeg.

Leuk concept
Pieter Spuijbroek, managing director van Coach Caribbean, is nog aan het twijfelen waar hij naartoe gaat met zijn vrouw: “Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar ik heen wil. Mijn vrouw en ik moeten nog maar even goed kijken waar wij zin in hebben, maar gelukkig hebben wij nog een paar dagen de tijd.” Collega Anthony Richardson, ook managing director van Coach Caribbean, kan helaas niet meer naar de Restaurantweek. “Vrijdag ga ik naar het buitenland en ik moet nog veel dingen regelen voor mijn reis. Uit eten zit er nu dus even niet in voor mij. Helaas, want het is wel een leuk concept.”

Romantische verrassing
“Als verrassing voor mijn vriend heb ik bij Fort Nassau gereserveerd . Wij hebben daar gegeten op onze eerste date, dus het leek me wel een leuk idee. Ik vind het restaurant ook heel mooi, voornamelijk door het uitzicht. Het eten is ook zeer goed, dus kom maar op met die kaart!”, vertelt Natascha Vorsting enthousiast.

www.versgeperst.com