• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Teatro KadaKen heeft als doel actueel maatschappelijke thema’s uit de samenleving, zoals drugs, geweld, eenoudergezinnen en seksualiteit bespreekbaar te maken. Vier keer staan de spelers van KadaKen deze maand op de planken in theater La Tentashon met de voorstelling ‘Nos no ta hende mas’.

KadaKen bestaat twee jaar en is een initiatief van actrice Norma Cova en acteur en theatermaker Albert Schoobaar. De voorstellingen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren op Curaçao en voor volwassenen die dagelijks te maken hebben met de jeugd. KadaKen maakt gebruik van zowel professionele spelers als van jongeren en amateurspelers. Het doel van de voorstellingen is om de jeugd een spiegel voor te houden en ze op die manier iets bij te leren en te laten nadenken over hun eigen leven.  

Voorstellingen
De voorstellingen van KadaKen worden opgevoerd in theaters en op scholen op Curaçao, in andere landen van de Caribbean en zelfs in Nederland op scholen waar veel Antilliaanse en Surinaamse leerlingen zitten. KadaKen treedt zaterdag 12, zondag 13, zaterdag 19 en zondag 20 juni om 19:30 uur op in theater La Tentashon op de Matheywerf in Otrabanda met de voorstelling ‘Nos no ta hende mas’ (Wij zijn geen mensen meer). Deze voorstelling werd in 2003 al succesvol op scholen opgevoerd voor ongeveer 10.000 jongeren en gaat over de 15-jarige Kenneth die in de gevangenis terechtkomt wegens verdenking van moord.

Kaartverkoop
Kaartjes kosten 22,50 gulden per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Luna Blou of kunnen besteld worden via het e-mailadres schoobaar@yahoo.com of via telefoonnummer 5266 960. De voorstelling is in het Papiaments en geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar.

www.versgeperst.com