• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KindCURAÇAO – Lekker eten, een retourticket naar Amsterdam winnen en nog belangrijker: bijdragen aan een goed doel. Dat staat woensdag 9 juni op het programma in de hangar van de Kustwacht op Hato. Daar wordt een speciaal etentje gehouden om fondsen te werven voor de CliniClowns.

Het Curacao Culinary Team en Dynasty Catering zorgen 9 juni voor het eten, terwijl personeel van KLM en Martinair de aanwezigen bedienen. Tussendoor kunnen clini-snufjes gekocht worden, zoals CliniClown Pandora hangers en zal er een kenniswedstrijd gehouden worden onder leiding van Willem Blankenburg. Winnaars van het spel en van een loterij krijgen Economy Comfort retourtickets naar Amsterdam van KLM of Martinair. Alle opbrengsten komen ten goede aan de CliniClowns.

Afgeleid en ontspannen
Kinderen die ziek of gehandicapt zijn, worden op een leuke manier door de CliniClowns afgeleid en ontspannen. De organisatie werkt vanuit de overtuiging dat ook zieke kinderen de kans moeten krijgen om gewoon ‘kind’ te zijn. De clowns bezoeken kinderen bij zorginstellingen zoals het Mgr. Verriet instituut en sinds 2008 zijn zij ook actief in het Sint Elisabeth hospitaal.

Meer informatie
Wie de CliniClowns wil steunen kan 9 juni tussen 18.30 en 23.00 uur naar de hangar van de Kustwacht op vliegveld Hato gaan. Voor meer informatie kun je Barbara van Wijk van de stichting CliniClowns Curaçao op 461 7921 bellen, of een email sturen naar barbara@cliniclowns.an.

www.versgeperst.com