• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vorig jaar pakte het team van Timbaland de eindzege. Dit keer kwamen de paintballers van Timbaland niet verder dan de kwalificatieronde. De winst was voor de Curaçao Bandits. Dit vijftal eindigde zaterdag voor de jonge teams Aircooling en Fear.

Alessandro de Luca, een van de spelers van Timbaland: “Vorig jaar speelde je tegen één team. Nu speel je tegen twee teams, dat maakt het heel anders. Maar voor ons is winnen niet het allerbelangrijkste, het gaat vooral om de fun.”

Ballon verdedigen
De paintballer van Timbaland vindt het juist leuk dat de toernooiopzet er ieder jaar anders uitziet. “Op deze manier zorg je ervoor dat je telkens andere tactieken moet gebruiken en dat veel verschillende teams kunnen winnen.” Dit jaar moesten de vijftallen hun eigen ballon verdedigen tijdens battles van tien minuten.

In oktober weer?
De organisatie keek alvast uit naar het volgende paintballtoernooi. “Samen met de sponsors zijn we erg tevreden over deze editie. We hadden dit jaar twintig deelnemers, acht meer dan vorig jaar. We hebben zelfs nog een aantal teams moeten teleurstellen die zich vrijdagavond nog wilde aanmelden. Hopelijk kunnen we in oktober weer een toernooi organiseren”, verklapte Tanja Dijkstra alvast.

Clinic
De competitie voor de pro’s ging zaterdag niet door vanwege te weinig aanmeldingen. In plaats daarvan had de organisatie een van de pro’s uitgenodigd voor het geven van een clinic.


www.versgeperst.com