• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het is feest voor Padvindstersvereniging Nederlandse Antillen (PNA). In mei bestaat PNA tachtig jaar en dat wil de vereniging uitgebreid vieren. “Vanaf deze maand hebben we elke maand een feest, tot mei 2011. We hebben nog veel leuke activiteiten voor de boeg”, legt de enthousiaste PNA begeleidster Jacqueline Haseth uit.

De padvindsters zijn net klaar met hun eerste jubileumfeest en keren terug naar de auto. “Vandaag kreeg ik mijn speldje voor de beste padvindster van 2009. Samen met nog een aantal padvindsters heb ik deze gekregen. Ik ben er heel trots op, hiervoor heb ik ook hard gewerkt”, vertelt Gail Haseth. De trotse padvindster laat haar speldje zien aan Versgeperst.com. Deze onderscheiding voor beste padvindster is bedoeld voor padvinders die zich uitgebreid inzetten voor de padvinderij.

Activiteiten
Deze maand heeft PNA alle vrouwen die 80 jaar zijn, opgezocht en speciaal voor hen gezongen. Haseth over de andere activiteiten die er voor komend jaar op het programma staan: ” We gaan een estafette wandelmars organiseren met alle geüniformeerde groepen. Daarnaast hebben we in april 2011 een internationaal kamp met padvindsters uit het Caribische gebied en Noord en Zuid-Amerika.”


Padvindster Gail laat haar nieuwste speldje zien

2 reacties op “Uitgebreid jubileumfeest voor padvindsters”

 1. Ook van mij, zus van Hettie Kraaij van Duin, heel hartelijk gefeliciteerd met het 80 jarig jubileum. Ik heb heel veel goede en leuke heriinering aan mijn tijd in de padvinderij op Rust en Burg. Geweldig dat de padvinderij nog bestaat. Al die inzet om 80 jaar deze impuls met hoge idealen nog levend te houden is een prestatie waard die gevierd mag worden!
  Aller best wensen voor een geweldig feest jaar!
  Cobie van Duin

 2. Hierbij wil ik jullie van harte feliciteren met het 80 jarig jubileum. Mijn moeder Co van Duin (haar padvindsternaam FLIDO) had dit feest zeker mee willen beleven. Helaas is zij in december 2001 overleden. (Mijn zussen zijn Jossie en Cobie )
  Ik heb op Suikertuintje (1958 geinstaleerd) bij Heldi, Hoppie, Alvro en Hedi gezeten.
  Leuke herinneringen aan het kamp op Landhuis “Weitje”.
  In mijn fotoalbum staan namen: Hanneke Botterweg, Hetty Beijering, Corine Nieuwkerk,
  Toeti…. en Henriëtte de Graaff etc.
  Nogmaal een leuk jubileum jaar toegewenst.
  Hettie Kraaij – van Duin