• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ben je sportief en avontuurlijk ingesteld? Grijp dan nu je kans en meld je samen met vier anderen aan als team voor het paintballtoernooi aanstaande zaterdag. Zoek een groepje van vijf familieleden, vrienden of collega’s bij elkaar en gooi je fanatisme in de strijd.

Voor de derde keer wordt er op ons eiland een paintballtoernooi gehouden. Henk en Tanja Dijkstra zijn eigenaren van ‘Tropical Paintball’ en zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het toernooi. “Er hebben zich al een aantal teams aangemeld, maar meer groepen zijn zeker welkom. We hebben een geweldig terrein bij Hato met allemaal autowrakken en oude gebouwtjes waar je je in kunt verschuilen. Het belooft een spannend toernooi te worden”, laat het echtpaar weten.

Prijzen
Uiteraard is een gezellige en sportieve dag de belangrijkste reden om mee te doen, maar ook de te winnen prijzen zijn niet mis. “We hebben twee groepen gemaakt, de pro league voor de gevorderden en de amateurs. Voor de pro’s bestaan de prijzen uit gratis paintballen en speeltegoed. Voor het winnende amateurteam zijn er vijf vliegtickets met Insel Air naar Bonaire beschikbaar gesteld, de tweede prijs is een middagje wakeboarden met het hele team en de derde groep wint een paintball sundayspecial voor vijf personen”, vertelt Tanja trots.

Meer dan paintballen
Half juni opent het nieuwe kantoor van Tropical Paintball aan de Caracasbaaiweg 203c. Het echtpaar doet naast het organiseren van paintballwedstrijden nog veel meer, zo starten zij een paintballwinkel, zijn ze beheerders van het zeemanscafé ‘Seafarers Center’ en hebben zij net het bedrijf ‘XL fun.net’ opgestart. Met XL Fun organiseren zij kinderfeestjes, vakantiedagen voor kinderen, bedrijfsuitjes en familiedagen. Tanja vertelt: “We werken graag op maat en zijn heel flexibel, dus veel is mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld ook combinaties maken van allerlei activiteiten, zoals ‘s ochtends paintballen en ‘s middags spelletjes op het strand. Wij hebben ook een waterbal waarmee we wedstrijdjes kunnen houden op het water. Kortom, er is van alles mogelijk!” 

Aanmelden toernooi
Je kunt je aanmelden voor het paintballtoernooi met een team van vijf personen. De kosten voor deelname zijn 300 gulden per groep. Hiervoor krijg je de hele dag materiaal en ballen en ook een toegangskaartje voor Bermuda waar om 21.00 uur de prijsuitreiking en after party plaatsvindt. Het toernooi is zaterdag 29 mei van 9.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres toernooi@tropicalpaintball.com of via het telefoonnummer 540 0922.

www.versgeperst.com