• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

BermudaCURAÇAO – Curaçao en uitgaan gaan goed samen. Eind oktober opent de nieuwe gelegenheid Bermuda daarom haar deuren. “Het eiland dat het happy hour heeft uitgevonden, voelt zich zonder twijfel thuis in Bermuda“, zegt oprichter Martijn Lensing trots.

Hij woont nu twee jaar op Curaçao en geeft toe stiekem verliefd te zijn op het eiland. “De sfeer die je hier het hele jaar door voelt, is nergens anders te vinden. Hier stap ik iedere dag vrolijk mijn bed uit”, vertelt Lensing glimlachend. Samen met zijn vriendin is hij nu zes weken bezig met de oprichting van Bermuda.

Bermuda-triangle
”Wat ons uniek maakt, is dat wij nooit hetzelfde zullen bieden. De naam is ook niet voor niets gekozen”, vervolgt de oprichter. “Het is afgeleid van de Bermuda-triangle. Wij zorgen voor een tropische gelegenheid met drie verschillende hoeken. Een lounge met lekkere cocktails, een bar en dans gedeelte en ook nog een plek waar je lekker los gaat op de dansvloer. Drankjes kun je bij vijf bars halen en daarnaast is er ook de cocktailbar.”

Niet hetzelfde
Toen ik voor het eerst het pand binnen ging, vond ik het meteen een prettige plek. Het is een mooi oud pand met gevoel”, zegt Lensing terwijl hij door de toekomstige lounge wandelt. “Niet iedereen houdt van dezelfde muziek, ook is het saai om je altijd in dezelfde ruimte te bevinden”, legt Lensing uit.“Daarom worden de drie hoeken iedere week voor een andere doelgroep gebruikt. Een hoek krijgt niet zijn vaste muziekstijl. Iedereen voelt zich daardoor thuis en het publiek mengt zich op deze manier ook lekker.”

Persoonlijk
In Bermuda betaal je met muntjes. “Een muntje kost twee en een halve gulden. Voor een biertje betaal je twee muntjes en drie voor een mixje,” vertelt Lensing. Entree vraagt Bermuda iedere avond. “Voor een échte avond uit, moeten de mensen bewust voor Bermuda kiezen. Ik vind de sfeer op het eiland lekker persoonlijk. Dit zal in Bermuda daarom ook zo zijn. Er zal interactie zijn tussen de medewerkers, DJ’s, artiesten en het publiek.”

Happy hour
Het oude pand achter The Movies wordt volledig verbouwd. Eind oktober gaan de deuren iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagavond open. “Wij gaan natuurlijk met het eiland mee, daarom kent ook Bermuda iedere avond verschillende happy hours”, zegt een tevreden oprichter.

bermuda-verbouwen-bar

De verbouwing in uitgaansgelegenheid Bermuda is nog in volle gang.

www.versgeperst.com