• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 61-jarige Boy Franken.  Hij is fractie-adviseur van de PAR.

“Nu ben ik nog aan het werk, maar rond 16.30 uur ga ik even langs mijn collega’s om te kijken of we naar een happy hour gaan. Meestal is het vaste prik om naar de happy hour van Wilhelminaplein te gaan. Ik denk dat het er vandaag ook wel van komt. Na wat drankjes ga ik naar huis om te relaxen.”

PAR gebouw
“Elke ochtend word ik rond vijf uur ‘s ochtends wakker. Ik zet dan op mijn gemak een lekker bakje koffie, ga daarna op mijn balkon zitten en geniet van de frisse ochtendlucht. In de middag heb ik een afspraak met mijn vaste clubje. Elke zaterdagmiddag kom ik met collega’s en oud collega’s van de PAR bijeen om te praten over wat er in de wereld gebeurt. Onder het genot van een stukjes kaas en een fles wijn praten we over van alles. Dit doen we in het partijgebouw. Meestal ben ik de gastheer, zorg ik voor lekkere hapjes en iets te drinken. Tijdens deze bijeenkomsten bedenk je met elkaar toch leuke ideeën. Af en toe is onze minister-president er ook bij.”

Platen draaien
“Zaterdagavond ga ik thuis oude platen draaien. Ik ontkurk een wijntje en ga lekker op mijn balkon zitten met een sigaretje erbij. Daarna lekker in bad en een dutje doen. Uitgaan heb ik wel een beetje gezien. Ik houd ook niet zo van de drukte. Een happy hour vind ik dan prima, maar drukker moet het niet zijn. Ik zit net zo goed thuis met een glas wijn. Gezelligheid moet je zelf creëren, dat is mijn motto althans.”

Vleessoep eten
“Een vaste prik op zondagmorgen is een bezoekje brengen aan mijn zusjes. Zij maakt echt de heerlijkste vleessoep. Ik eet dan even een kommetje en rond twaalven ga ik weer naar huis. Ik luister dan naar het nieuws en ga daarna even een middagslaapje doen. Ik vind dat heerlijk. Als ik wakker word ga ik weer koffie drinken en wat kletsen met de buren. Zo ziet mijn zondag er ongeveer uit.”

2 reacties op “Wat doe jij dit weekend?”

 1. Plaatjes draaien met een goed glas wijn. Man naar mijn hart!

 2. Hahaha,
  “Een happy hour vind ik dan prima, maar drukker moet het niet zijn.”
  Drukker kan het volgens mij ook niet.