• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Theatergroep Sonido Di Lama organiseert een live show ten behoeve van gehandicapte kinderen. Het thema is ‘geluiden van de zee’. Dit is een initiatief van de bekende kajakker Ryan de Jongh. Als je van theater houdt, kom dan 23 of 24 mei naar theater La Tentashon. Het is ten slotte voor een goed doel.

De kajakheld zet zich in voor verschillende stichtingen op het eiland. Dit is de negende keer op een rij dat hij een evenement organiseert en de opbrengsten aan een goed doel doneert. Dit keer zet De Jongh zich in voor humanitaire organisatie Fundacion DAR, een weeshuis waar 170 kinderen met een handicap wonen. Een aantal zitten sinds kort in een pleeggezin, maar de meesten verblijven in het weeshuis.

Voedsel voor weeshuis
De Jongh: “Alle opbrengsten gaan naar het weeshuis. We moeten nu nog driehonderd kaarten verkopen, als we dat hebben gepresteerd dan hoeft het weeshuis zich een jaar lang geen zorgen te maken over eten en drinken.” De Jongh laat weten dat het weeshuis altijd moeite heeft met het inslaan van voldoende voedsel in verband met een krap budget.

Kaarten te koop
De documentaire Clear Water Challenge van De Jongh, die opgenomen werd in december 2009 tijdens zijn kajaktocht van Sint Maarten naar Curaçao, zal ook worden vertoond. De voorstellingen beginnen om 19.00 uur en kaarten kosten vijftig gulden. Ze zijn verkrijgbaar via organisatie Claerity, Sonio Di Lama en via Ryan de Jongh zelf. Als je meer informatie wilt over deze bijzondere avond kun je bellen naar telefoonnummer 5610813 of 7361634.

www.versgeperst.com