• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Krijg je complimenten als je staat te zingen onder de douche? Kijken je ouders hun ogen uit als jij iets uit je trukendoos haalt? Of ken je de pasjes van Beyonce’s clips uit je hoofd? Dan is Jeugd Theatershow Curacao op zoek naar jou.

Drazans is op zoek naar kinderen van 6 tot 18 jaar die talentvol zijn. Tijdens de selectieronde op 22 mei van 10.00 tot 12.00 uur in Theatro Luna Blou, heeft de jury oog voor kinderen die ’iets speciaals’  hebben. Van dansers tot goochelaars en van acteurs tot acrobaten, iedereen is welkom. “Laat je talenten zien, want iedereen heeft ze. Je moet het alleen durven. Toon je lef!”, zegt de enthousiaste Etta Andreae, woordvoerster van de theaterschool.

Twee prijzen
30 mei wordt de finale gehouden. Alle deelnemers die de selectieronde zijn doorgekomen, maken kans op een prijs die vooralsnog onbekend is.  “ We hebben besloten dat we een juryprijs en een publieksprijs weggeven. Dus als je slim bent, zorg je dat er zoveel mogelijk aanhangers van je in het publiek zitten, dan maak je de meeste kans op de publieksprijs,” tipt Andreae. Kaarten voor de finale zijn tien gulden per stuk.

Geen Idols
De jury bestaat uit drie vakmensen uit de theaterschool. “Zij zullen advies geven aan de kinderen, zodat ze nog beter presteren. Hier leren ze ook weer van. Het krijgt zeker geen ‘ Idols’ gehalte, dit is niet onze uitgangspunt. Wij willen graag dat kinderen van deze talentenshow iets leren en het moet iets gezelligs blijven”, eindigt Adreae.

www.versgeperst.com