• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vrouwen die de vreselijke ziekte kanker hebben of hebben gehad, worden niet vergeten. Eigenaresse van Bodycare Caribbean organiseert sinds 2006 elk jaar op 29 mei een verwendag voor deze moedige vrouwen.

Verschillende salons geven hen een mogelijkheid om de stress en de pijn te ‘vergeten’. Tientallen salons openen op of rond 29 mei hun deuren. De salons bieden de vrouwen een gratis verwenbehandeling aan. Het aanbod varieert van een gezichtsbehandeling tot een kleurenanalyse en van een massage tot aan een yogales. Vrouwen kunnen direct een gratis afspraak maken bij één van de deelnemende salons. De lijsten met deelnemende salons liggen bij het Prinses Wilhelmina fonds, fundashon Sinta Ros en is te downloaden via Bodycare Caribbean.

Mazzai Spa
Mazzai Spa in het Morena resort is één van de salons die meedoet aan de verwendag. Marit Kauffeld over de reden waarom zij het belangrijk vindt om deze vrouwen een hart onder de riem te steken: “Een vriendin van mij is onlangs aan kanker overleden en in mijn team zijn er mensen die met kanker te maken hebben gehad. Wij vinden het belangrijk om iets te doen voor deze mensen. Ook vind ik het heel belangrijk dat ik kan delen. Onze spa is heel luxe en dit wil ik ook graag delen met mensen die het minder hebben. Eigenlijk hoop ik ook dat er vrouwen op deze verwendag komen die nooit zo’n ervaring hebben gehad bij een luxe spa.”

www.versgeperst.com