• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De toneelgroep Theatrum bestaat twintig jaar en heeft om die reden een speciale uitvoering: Oliver Twist. Aan de dynamische musical doen veertig toneelspelers mee. De optredens worden vier keer uitgevoerd en vinden plaats in Teatro Luna Blou.

Etta Andreae is voorzitter en oprichter van toneelgroep Theatrum en vertelt hoe zij bij het idee van Oliver Twist is gekomen: “Ik heb deze musical gekozen omdat hier al mijn spelers in kunnen spelen. Er doen twintig volwassenen mee en de musical geeft ruimte aan twintig jongeren van 10 tot 15 jaar om te dansen en zingen. De volwassenen oefenen al vanaf februari en de jongeren zijn vanaf de Paasvakantie aangehaakt.”

Het verhaal
Oliver Twist is het verhaal van één van de bekendste boeken van Charles Dickens en speelt zich af in Londen rond 1830. Oliver is een weesjongetje dat in een oud en somber weeshuis woont. Op een dag vindt de leiding hem te brutaal en wordt hij verkocht aan een begrafenisondernemer. Deze ondernemer zorgt niet goed voor Oliver en hij besluit weg te lopen. Het verhaal van Dickens is al vele malen verfilmd en omgezet in theaterstukken. En nu komt de musical ook naar Curaçao! De rol van Oliver Twist wordt vertolkt door Tijn van der Gulik en Junior Manse.

Meer informatie
De musical is Nederlandstalig, heeft veel zang en dans en is geschikt voor de hele familie. De voorstellingen zijn op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 mei om 19.30 uur in Teatro Luna Blou. Op 22 mei is er ook een middagvoorstelling om 14.00 uur. Kaartjes kosten 20 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en Teatro Luna Blou. Voor meer informatie over de theatervoorstelling kun je bellen met het nummer 560 5656. 

www.versgeperst.com