curacao nieuws nightwriters under the moonCURAÇAO –  Een relaxte sfeer, lekker eten en interactief genieten van literatuur en theater bij Beach Club Moon. Ook de tweede en laatste avond van Nightwriters under the Moon was een succes. Met de wind door de haren luisterde het publiek aandachtig naar Susan Smit, Saskia Noort en Christophe Vekeman.

Ook de ‘six word story’ viel goed in de smaak. Zo bedacht een van de bezoekers ‘Mooi zei ze die is dood’. Saskia Noort gaf het aanwezige publiek nog een andere tip: “Alle mensen die passie hebben voor schrijven en die willen schrijven, gewoon doen! Zo ben ik ook begonnen.”

‘Perfecte setting’
De setting  van deze avond was wat meer ‘laid back’ dan vrijdag  in theater Luna Blou. Saskia Noort genoot van de locatie aan zee. “De tweede avond was heel leuk. Ik heb het naar mijn zin gehad. Vooral de setting is helemaal perfect. Echt een top locatie!”

Afterparty
Susan Smit vond het erg speciaal om zo ver van Nederland haar stukken voor te dragen. “Ik kan gewoon mijn verhaal vertellen en iedereen begrijpt het, ze herkennen het. Nog nooit heb ik met wapperende haren een verhaal voorgelezen. Deze avond was voor mij heel speciaal en ik ga straks met de voetjes van de vloer lekker dansen!”

www.versgeperst.com