• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Rondcrossen in Bogota in één van de nieuwste Audi-modellen. Voor veel mensen een droom en voor sommige eentje die werkelijkheid gaat worden. Prowin Motors vertrekt op 26 mei met zeven mensen naar de Colombiaanse stad om een kijkje te nemen bij de ‘Audi Sportscar Experience’.

“We vertekken 26 mei naar Bogota”, vertelt marketing manager van Prowin Motors Bernie Hoogerwerf enthousiast. “We hebben een hotel, diner en gaan naar de race track. Ook gaan we natuurlijk zelf racen, krijgen we introductie en gaan testritten maken. Ik heb er enorm veel zin in, wie wil er niet rondracen in een van de nieuwste modellen?”

Audi R8
Het model dat de meeste aandacht trekt tijdens de Experience is de Audi R8 GT. Dit model zag op 1 mei 2010 het levenslicht. Vanuit verschillende landen in Zuid Amerika komen mensen naar het event. Zeven Curaçaoënaars zijn de gelukkigen die ook die kant op gaan. Behalve personeel van Prowin, wordt er een kaartje verloot op Dolfijn FM en onder de leden van het lifestyle netwerk Elysiants.

Sportscar Quiz
“Een unieke kans”, vertelt Egon Sybrandy, stationsmanagers bij Dolfijn FM, “en het is extra speciaal, omdat maar zo weinig mensen in onze regio mee mogen doen.” Dolfijn FM daagt luisteraars uit mee te doen met de Audi Sportscar Quiz. Je kunt meedoen door in een mail naar audi@dolfijnfm.com  uit te leggen waarom jij zo graag naar de Audi Sportscar Challenge wil. Vanaf maandag 17 mei wordt de quiz dagelijks op Dolfijn FM gespeeld.

Trots
Ook regionaal directeur van Elysiants Karan Haagmans is blij met de actie. “Dit is geweldig en uniek voor Curaçao. We hebben een goede samenwerking opgebouwd met Prowin en zijn trots dat we mogen meedoen. Veel leden doen aanvragen voor audi- modellen en er er zijn dan ook al veel reacties binnengekomen voor de Audi Experience.” Leden van Elysiants maken kans op het kaartje door aan een prijsvraag mee te doen.

www.versgeperst.com