• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

The CinemasCURAÇAO – Iedere donderdag geeft Versgeperst.com je een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas op Curaçao. Deze week in The Cinemas: Cloudy with a Chance of Meatballs 3D, gebaseerd op het boek van Judi Barrett en geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller.

De film speelt zich af in een stadje genaamd Chewandswallow. De bewoners van dit magische, tijdloze stadje leiden een heerlijk leventje. Een wetenschapper heeft er namelijk voor gezorgd dat er allerlei lekkers uit de lucht valt. Als het regent komen er geen druppels uit de lucht, maar soep en vruchtensap. De sneeuw bestaat uit aardappelpuree en tijdens een storm vallen de gehaktballen je zo in de mond. De wetenschapper dacht op deze manier de wereldhonger op te lossen. Wanneer het weer ineens omslaat, blijkt zijn idee toch niet zo geniaal te zijn. Het eten blijft onophoudelijk uit de lucht vallen en overspoelt de dorpjes en stadjes. Wat nu?

Dagelijks te zien om 17.15 en 19.30 en 21.45 uur in The Cinemas. Extra voorstellingen op zaterdag- en zondagmiddag om 12.45 en 15.00 uur. Een late voorstelling is er op zaterdag en zondag om 23.30 uur.

2 reacties op “The Cinemas: Cloudy with a Chance of Meatballs 3D”

  1. Bedankt voor je reactie A. Solomon. We hebben het inmiddels aangepast.

  2. Typefoutje. Het is geen “Change” maar “Chance”. (“Bewolkt met een kans op -een regenbui van- gehaktballen.